Som indehaver af TrainYourEyes har jeg gennem de sidste 11 år stiftet bekendtskab med flere forskellige programmører og firmaer med forstand på websider. I mange år troede jeg, at det var sådan, at alle i den branche havde problemer med at forstå andre sprog end ”0 og 1-taller”, altid startede sætninger med ”det kan ikke lade sig gøre” samt havde et meget anstrengt forhold til deadlines.

Det var lige indtil jeg for nogle år siden mødte Michael fra dotnector (tidl. "monosolutions" (red)). Her var der endelig en it-mand, der dels forstod almindelig dansk, havde holdningen ”alt kan lade sig gøre – det er bare et spørgsmål om antal timer”, der overholdt alle aftaler og som tog sig af mig og mit firma. Han formåede at gøre min web-side stabil og samtidig gøre mig helt tryg. Det er fedt!!

Maria Beadle Kops Rømer
optometrist og indehaver af TrainYourEyes.com

 


Michael og jeg har været kollegaer i gamle dage, så jeg kender ham bedre end de fleste. Og har den dybeste respekt for ham, både som menneske, fordi han er skruet fornuftigt sammen, og især som udøver af sin metier, som programmør.
Nørdet er han, javel, men ikke på den negative måde. Nørdet i den forstand at han lever IT, på samme måde som Opel lever biler. Hvad han ikke ved, sætter han sig ind i og evner vel at mærke at gøre det. Hans matematiske sind er en stor forudsætning, hans stædighed en anden og hans faglige stolthed er prikken over i’et.
Så en opgave lagt ud til Michael bliver for det første ikke antaget, hvis han ikke kan løfte den. Dernæst bliver den løst til tiden og til det aftalte budget. Og endelig overstiger den som regel forventningerne, fordi Michael undervejs har forholdt sig kritisk til tingene og forbedret, hvor det giver mening.
Derfor var der heller ingen tvivl, hvor vores løsning skulle laves. Tjek selv på fittings.dk og bemærk hastigheden på vores SQL baserede database, når man søger emner online. Det er ordentligt arbejde!

Nick Videriksen
Fittings Specialisten